Uw wensen

Uw uitvaartwensen: Als ik er niet meer ben

Omdat we er liever nog niet over na willen denken schuiven we gesprekken over de dood vaak voor ons uit. Toch kan het voor nabestaanden prettig zijn om te weten wat uw wensen zijn. Het kan troost geven aan diegene die straks uw uitvaart moeten regelen om te weten dat ze uw laatste wensen volbrengen. U kunt uw wensen vastleggen door middel van de wensenlijst of door deze persoonlijk met mij bespreken. In de uitvaartwinkel is er in plaats van het wensenformulier een boekje te verkrijgen waarin u uitgebreid uw wensen in kunt schrijven.

Steun voor als ik er niet meer ben

Door in alle rust van te voren na te denken over keuzes die straks gemaakt moeten worden, geeft u uw nabestaanden houvast bij het regelen van het afscheid in dagen dat emoties de overhand hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld al aangeven of u begraven of gecremeerd wilt worden. Op die manier ondersteunt u hen bij de eerste stap in het verwerken van het verlies. Door uw wensen vast te leggen weet u bovendien dat uw uitvaart in lijn zal zijn met uw leven.

Ondersteuning bij uw wensen

Indien u uw wensen ten aanzien van uw eigen uitvaart wilt vastleggen kunt u deze in een persoonlijk gesprek met mij bespreken. Uw uitvaartwensen vastleggen geeft een gerust en zeker gevoel, voor u en voor uw nabestaanden.
Ik zet graag uw wensen voor u op papier in een persoonlijke wilsbeschikking, geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt ook het wensenformulier invullen. U kunt deze openen via onderstaande knop, uitprinten, invullen en opsturen per post, mail of fax.

Wensenformulier