Rouwvervoer

Of u nu kiest voor de traditionele zwarte rouwwagen , een mooie bordeaux rode rouwstoet, loopkoets, caravan, fiets….er is voor iedereen gepast rouwvervoer. Ik wil u graag informeren over de mogelijkheden.

Uitvaartbus

De uitvaartbus heb ik al verscheidene keren mogen gebruiken. De voornaamste reden waarom de nabestaanden voor de uitvaartbus kiezen, is omdat de uitvaartbus het mogelijk maakt om tot het laatste moment bij uw dierbare te zijn. De uitvaartbus is een moderne vorm van rouwvervoer waarbij u samen de laatste reis van uw dierbare kunt begeleiden. Deze rit kan geheel naar eigen wens worden ingevuld.

Het is mogelijk om rechtstreeks naar de kerk, begraafplaats of het crematorium te rijden, maar ook een rondrit langs speciale plekken van de overledene valt onder de mogelijkheden. Doordat de bus iets korter is dan een normale touringcar kan de bus ook rijden in smalle straten.

Doordat iedereen samen is, is de sfeer in de bus intiem en informeel. De bus heeft 15 zitplaatsen en een mooie plek voor de kist. De prijs van de bus is gelijk aan de prijs van een rouwwagen en een volgwagen, waar maar 6 personen in kunnen. U kunt gebruik maken van de uitvaartbus bij uitvaarten in de omgeving van Hoofddorp, Nieuw-VennepNoordwijkerhout, Noordwijk en elders in de Bollenstreek. Neem voor meer informatie over uitvaartbus contact op via 06 2395 4021 of stuur een e-mail naar info@uitvaartadviesbureau.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks