Uitvaart

Een verzorgde uitvaart door Ivonne Clemens

Voor het realiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart is tijd en goed overleg nodig. Wij begeleiden u daarin. Vanaf het eerste contact tot ruim na het afscheid heeft u één vast aanspreekpunt.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Rust bieden voor uw emoties
  • Tijd nemen om goed naar u te luisteren
  • Ruimte bieden voor uw eigen inbreng
  • Empathie om uw wensen te vertalen in een persoonlijke uitvaart

Wij verzorgen en begeleiden uitvaarten in de plaatsen Noordwijk, Noordwijkerhout, Hoofddorp en Nieuw-Vennep en natuurlijk ook elders in de Haarlemmermeer en in de Bollenstreek.

Nabestaandenzorg

Na een overlijden zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Omdat wij de steun en begeleiding van nabestaanden heel belangrijk vinden, bieden wij u professionele nabestaandenzorg aan. Ongeveer twee weken na de uitvaart wordt er telefonisch contact met u opgenomen door Caroline Hettich – van der Vliet. Caroline biedt u een luisterend oor en helpt u bij praktische zaken tijdens het rouwproces, waarbij u kunt uitgaan van een sfeer van vertrouwen en geheimhouding. Het is wellicht fijn om met iemand “op afstand” over de vaak onbekende en onverwacht heftige gevoelens die u overvallen in deze zware periode van gedachten te wisselen. Of misschien vindt u het gewoon prettig om nog eens over uw dierbare en wat er is gebeurd te praten. Aan dit nazorggesprek zijn voor u geen kosten verbonden, het betreft een gratis service van Ivonne Clemens.

Neem contact op

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks