Verzekeringen

U bent vrij om een uitvaartondernemer te kiezen waar u zich prettig bij voelt, onafhankelijk van waar u uw eventuele verzekeringen hebt afgesloten. Ik kan dit ook voor u uit handen nemen en de lopende verzekeringen voor u innen.

Als een dierbare overlijdt, moet er ook veel worden geregeld op administratief gebied. Om u hierbij te ondersteunen, geef ik u een boekje speciaal geschreven voor mensen die de nalatenschap moeten afwikkelen. Het geeft een goed overzicht over hoe alle taken zo snel en prettig mogelijk kunnen worden afgehandeld.

Uitvaartverzekeringen

Heeft u een uitvaartverzekering? Waar u ook verzekerd bent, u bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Bij een kapitaalverzekering of sommenverzekering krijgt u het verzekerde bedrag uitgekeerd en kiest u zelf uw uitvaartondernemer en uitvaartdiensten. Een natura verzekering dekt alleen de standaard diensten en de daaraan verbonden kosten.

Wilt u iets anders of extra’s, dan moet u bijbetalen. Sommige natura verzekeringen beperken u ook in de keuze van de uitvaartonderneming. Kiest u dan voor een andere, kleinere, uitvaartonderneming, dan kunt u uw verzekering afkopen. Het bedrag dat u dan ontvangt is doorgaans een stuk lager dan wat u voor de standaard diensten zou moeten betalen. Toch loont het vaak wel, want een kleine persoonlijke uitvaartonderneming is vaak veel goedkoper.

Wilt u weten wat uw uitvaartverzekering waard is?

Ik maak geheel vrijblijvend een begroting voor u van mogelijke uitvaartkosten in relatie tot uw verzekering.

Voor elk budget een uitvaart

Samen met u zoek ik naar een uitvaart die past bij uw wensen en budget. Ook met een beperkt budget is een persoonlijk afscheid mogelijk. De kosten voor een gemiddelde crematie bedragen tussen de 3.500 en 6.000 euro. Een begrafenis is duurder vanwege de kosten voor het graf en kost tussen de 6.000 en 8.000 euro. Ik vind het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom zorg ik voor een duidelijke begroting, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Budget-uitvaart

Voor degenen die kiezen voor een sobere uitvaart met zo min mogelijk kosten, kunnen kiezen voor een budgetuitvaart. U kunt mij altijd vragen naar de mogelijkheden en beperkingen van zo’n uitvaart.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks