Uitvaart Nieuw-Vennep

Bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging helpen we u met het realiseren van een persoonlijke uitvaart in Nieuw-Vennep en omgeving. Er dienen veel lastige beslissingen genomen te worden en er komt veel af op de nabestaanden, wat soms overweldigend is. Iedereen wil er natuurlijk voor zorgen dat de overledene een passend afscheid krijgt en daarom is professionele hulp vaak meer dan welkom. Onze uitvaartbegeleidster is vanaf het eerste gesprek tot de dag van het afscheid uw vaste aanspreekpunt en houvast.

  • We vertalen de wensen van de overledene en uzelf naar een persoonlijke uitvaart
  • We nemen de tijd voor u en de nabestaanden
  • U en uw nabestaanden krijgen genoeg ruimte voor eigen inbreng
  • We zorgen ervoor dat u voldoende rust en tijd krijgt voor het verwerken van uw emoties

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Nieuw-Vennep of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. We helpen u zo spoedig mogelijk.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

Uitvaart in Nieuw-Vennep en omgeving

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een uitvaart in Nieuw-Vennep en omgeving? We hebben jarenlange ervaring met het realiseren van uitvaarten en begrafenissen op locatie. We kijken samen met u naar verschillende locaties, om de geschiktste plek te vinden voor een waardig afscheid. Indien u thuis afscheid van uw dierbare wilt nemen, helpen we u graag met het realiseren van een opbaarruimte bij u thuis.

Opbaarruimte

Naast thuisopbaring, is het mogelijk om een van onze familiekamers en opbaarruimtes in De Vinkenhof in Noordwijk te huren. De suites zijn 24 uur per dag beschikbaar en geschikt voor het ontvangen van bezoek, zodat u in alle rust afscheid van uw overleden dierbare kunt nemen. Neem voor meer informatie contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden omtrent uitvaartverzorging in Nieuw-Vennep en omgeving.

Rouwvervoer

Om u volledig te ontzorgen, regelen we desgewenst ook het rouwvervoer bij een uitvaart in Nieuw-Vennep. Er zijn verschillende soorten voertuigen mogelijk, zoals een traditionele rouwwagen of een loopkoets. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Persoonlijke uitvaart

Bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging vinden we het belangrijk om een unieke en persoonlijke uitvaart te regelen, die past bij de wensen en ideeën van de overledene en nabestaanden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen graag de tijd om een waardig afscheid te organiseren. Het is onze taak om de wensen in vervulling te laten gaan, zodat u voldoende rust, ruimte en tijd voor uzelf krijgt. Neemt contact met ons op voor het organiseren van een persoonlijke uitvaart in Nieuw-Vennep.

Vastleggen van uw persoonlijke wensen

Een uitvaart komt echt tot zijn recht wanneer hij voldoet aan de wensen van de overledene. Daarom is het mogelijk om bij ons vroegtijdig al uw wensen omtrent een uitvaart vast te leggen in een persoonlijke wilsbeschikking. Dit draagt bij aan het ontzorgen en ondersteunen van de nabestaanden. Meer informatie over het opstellen van uw persoonlijke wensen vindt u op de pagina over uitvaartwensen.

Weten wat er allemaal mogelijk is?

Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is of heeft u nog vragen? U bent van harte welkom in onze uitvaartwinkel in Noordwijk. We verzorgen naast Nieuw-Vennep uitvaarten in HoofddorpNoordwijk en Noordwijkerhout. We bespreken uw ideeën en wensen omtrent de aanstaande uitvaart van een dierbare graag in een persoonlijk gesprek. We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Buiten de openingstijden om bent u van harte welkom op afspraak. Liever telefonisch of via e-mail contact opnemen? Dat kan via de onderstaande buttons. We helpen u graag met uw uitvaart in Nieuw-Vennep.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks