Uitvaartverzorging Nieuw-Vennep

Bij een uitvaart moeten er veel lastige beslissingen gemaakt in een emotionele periode. Er komt van alles af op de nabestaanden, waarbij iedereen er toch voor wil zorgen dat de overledene een passend afscheid krijgt. Daarom is professionele hulp meer dan welkom. Wij helpen u graag met een persoonlijke uitvaartverzorging in Nieuw-Vennep en omgeving.

We vinden het belangrijk om u in deze hectische periode een vast aanspreekpunt te geven, van het eerste gesprek tot aan de dag van het afscheid. We willen u en alle nabestaanden ontzorgen en samen een mooie en persoonlijke uitvaart realiseren. Bij onze werkzaamheden zijn we dan ook gericht op het volgende:

  • U voldoende rust bieden voor uw emoties
  • De tijd voor u nemen
  • U en andere nabestaande genoeg ruimte geven voor een eigen inbreng
  • Alle wensen vertalen naar een persoonlijke uitvaart

Uitvaart in Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een uitvaart in Nieuw-Vennep en omgeving? Wij hebben vele jaren ervaring met het organiseren van uitvaarten en begrafenissen op locatie. We gaan samen met u kijken naar verschillende locaties om de dienst te houden en we zorgen dat aan alles gedacht wordt. Tevens hebben we familiekamers in De Vinkenhof te Noordwijk. U kunt in de aanloop naar de uitvaart 24 uur per dag terecht in deze opbaarsuites om bezoek te ontvangen. Zodoende kunnen u en andere nabestaanden in alle rust afscheid nemen. Het is ook mogelijk thuis bezoek te ontvangen om afscheid te nemen van uw dierbare. Neem voor meer informatie contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden omtrent uitvaartverzorging in Nieuw-Vennep en omgeving.

Uw eigen wensen vastleggen

Voor nabestaanden is het fijn om een uitvaart te organiseren die voldoet aan de ideeën en wensen van de overledene. Daarom is het mogelijk om bij ons al uw wensen omtrent een uitvaart vast te leggen in een persoonlijke wilsbeschikking. Dit draagt ook bij aan het ontzorgen van de nabestaanden, mocht het noodlottige moment aangebroken zijn. Meer informatie over het opstellen van een persoonlijke wensenlijst vindt u op de pagina over uw uitvaartwensen.

Neem contact op

U bent van harte welkom in onze uitvaartwinkel te Noordwijk. Daar bespreken we graag in een persoonlijk gesprek uw ideeën en wensen omtrent de aanstaande uitvaart van een dierbare. Onze uitvaartwinkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Daarbuiten werken we op afspraak. We zijn uiteraard ook telefonisch of via e-mail te bereiken voor al uw vragen.

Bel ons Stuur een mail