Rouwkamer

De opbaarkamers van Ivonne Clemens uitvaartverzorging zijn gelegen in De Vinkenhof in Noordwijk en ingericht met “Noordwijkse” accenten. In de suites is een comfortabele zithoek gecreëerd. De ruimtes kunnen door de nabestaanden gedurende de opbaring worden aangevuld met persoonlijke bezittingen, foto’s en tekeningen zodat er een persoonlijke sfeer gecreëerd wordt. De suites zijn voorzien van een koffiezetapparaat en er kan muziek worden afgespeeld op een mini-muzieksysteem voorzien van CD-speler, Bluetooth en USB-ingang.

Lees de brochure

Opbaarkamers

De opbaarkamers hebben elk een eigen opgang en de familie krijgt de sleutel van de opbaarkamer zodat ze ieder moment van de dag bezoek kunnen ontvangen en afscheid kunnen nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de opbaarkamers. Bel 06 2395 4021 of stuur een e-mail naar info@uitvaartadviesbureau.nl.

Bel ons Stuur een mail

De suites bevinden zich in De Vinkenhof, Achterzeeweg 1 te Noordwijk Binnen.

Opbaarkamer De Vuurtoren

Opbaarkamer de vuurtoren is ingericht met lichte en zandkleurige tinten met verschillende houten accenten. In deze opbaarsuite kunt u in alle rust afscheid nemen van de overledene.

Opbaarkamer De Duinsuite

Opbaarkamer De Duinsuite is een luxe ingerichte suite met een bed. Zowel een opbaring op bed als een opbaring in een kist is mogelijk.

Opbaarkamer De Zeemeeuw

Opbaarkamer De Zeemeeuw is iets warmer ingericht dan de Vuurtoren, met meer grijs- en blauwtinten. Uiteraard is ook deze opbaarsuite van alle gemakken voorzien, zodat u met een klein gezelschap ten allen tijde afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Neem contact op voor meer informatie

Opbaarkamer Tulpensuite

Onze Tulpensuite is mooi ingericht met lichte bamboe meubels. Ook deze suite is voorzien van een koffiezetapparaat met bijpassende kopjesen schoteltjes. In deze suite hangt een bijzondere sfeer door het mooie behang met de afbeelding van een tulpenveld. In de Tulpensuite staat ook een bankje, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Neem contact op voor meer informatie

Bereken uw route naar de familiekamers

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks