Ons team

Ivonne

Wie ben ik : gelukkig getrouwd met Jan Neuteboom, moeder van 2 kinderen en 3 bonuskinderen (op alle vijf even trots), oma van een hele mooie kleindochter. Ik ben een gevoelsmens, geduldig, creatief. Houd van wandelen, handwerken, gezelligheid en als ik de tijd heb vind ik het heel leuk om te koken.

Ik was 34 jaar toen ik, na wat omzwervingen, terecht kwam in de uitvaartbranche. En toen wist ik het, dit was wat ik wilde gaan doen, dit past bij mij. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van gehad. In het begin in loondienst, daarna mijn eigen onderneming opgestart.

Ik voel mij bevoorrecht om families te mogen begeleiden, te ontzorgen en zo tot een mooi, persoonlijk, passend afscheid te komen. Het contact met mensen geeft mij energie en voldoening.

Carine

Mijn naam is Carine van Paridon-Zomer. Ik ben 42 jaar, gelukkig getrouwd met Rob en trotse moeder van 2 zonen.

Na bijna 20 jaar in het Antoni van Leeuwenhoek gewerkt te hebben durfde ik in september 2022 de stap te zetten om echt mijn hart te volgen. Ik voelde aan mezelf dat het tijd werd voor een nieuwe fase in mijn leven. Vol enthousiasme ben ik gestart met de opleiding voor uitvaartbegeleider. Door deze opleiding heb ik op verschillende wijze kennis mogen nemen van het prachtige vak als uitvaartbegeleider. Hierdoor is mijn passie voor dit mooie werk nog meer gegroeid. Ik ben dankbaar dat Ivonne mij de kans heeft gegeven om samen met haar en haar geweldige team dit avontuur aan te gaan. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ik ben betrokken, kan goed luisteren en zoek graag verbinding met mensen. Er is voor mij niks mooiers om families te mogen begeleiden en ontzorgen voor een passend, persoonlijk afscheid. Het geeft mij echt voldoening als de nabestaanden met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Dit kan zo helend zijn om in de periode erna de draad van het leven weer op te pakken.

Mirjam

Mijn naam is Mirjam Lucas – Kramer, ik ben 57 jaar en geboren in Amsterdam. Ondernemen is me met de paplepel ingegeven, regelen en zorgen zit in mijn bloed. Al jong was ik bezig met diversen klusjes in de groentewinkel van mijn ouders. Mijn man had een Loodgietersbedrijf in Amsterdam en we hebben samen 25 jaar dag en nacht ons ingezet in het bedrijf.
Tevens heb ik me een aantal jaren ingezet als passagiers assistent op Schiphol. Na het overlijden van mijn man ben ik in de uitvaartbranche terecht gekomen, onder het mom, waar een deur dicht gaat, gaat een raam open. Ik ben ervaringsdeskundige en weet wat het is om iemand te verliezen.

Een paar punten zijn voor mij erg belangrijk;

  • Iedereen verdient een respectvol en mooie uitvaart
  • Het is voor de nabestaande belangrijk dat ze ontzorgd worden en een ‘goed’ gevoel overhouden van de uitvaart. Dat helpt bij de verwerking van het rouwproces.
  • Luisteren en schakelen mijn heel belangrijk in het proces. Ik zeg wel eens dat schakelen mijn 2e naam is.

Elke uitvaart is anders, elke familie heeft bepaalde wensen of weinig wensen. Het is een voorrecht om families te mogen begeleiden.
Ik ben sinds eind december werkzaam bij Ivonne Clemens uitvaartverzorging, heb het erg naar mijn zin in Noordwijk en ben dankbaar om deel te mogen uitmaken van dit team.

Marina

Mijn naam is Marina van Slogteren en ik ben 62 jaar. Sinds oktober 2017 werk ik met heel veel plezier in de Uitvaartwinkel van Ivonne Clemens. Na 37 jaar in de luchtvaartbranche gewerkt te hebben (onder andere bij KLM en voor Eurocross Alarmcentrale medische repatriëringen ) kwam ik door het overlijden van mijn schoonmoeder in aanraking met Ivonne Clemens Uitvaartverzorging. Na het zien van de liefdevolle begeleiding door Ivonne kwam ik tot de conclusie dat ik toe was aan een heel andere richting in mijn werkzame leven. De stap die ik genomen heb kan in mijn geval met recht een carrière switch genoemd worden. Tot mijn vreugd heb ik de kans gekregen tot het fijne team van Ivonne Clemens te mogen behoren! De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en me gerealiseerd hoe bijzonder het is iets voor nabestaanden te mogen betekenen. De dankbaarheid welke er is wanneer we de families hebben kunnen helpen, vaak gepaard met een traan maar ook zeker met een lach, zijn van enorme waarde. Ik hoop van harte nog veel jaren deel te mogen zijn van dit fijne team.

Elly

En dan wordt er aan mij gevraagd om een klein stukje over mijzelf te schrijven. Moeilijk, want ik heb zoveel om op te schrijven wat ik in deze 7 jaar in de winkel van Ivonne heb mogen ervaren, gezien en gehoord heb. Maar dit even achter me latend stel ik me nu voor. Ik ben Elly Duivenvoorden gehuwd met Aad , 62 jaar en wonende te Noordwijkerhout. Ik ben sociaal, zorgzaam, empathisch en collegiaal. De ene dag ben je een luisterend oor, zoveel verdriet na het verlies van een dierbare. En de andere keer ben je een as sieraad aan het vullen met de as van een dierbare. Dit maakt het werken in de winkel zo bijzonder mooi. Het raakt me dan ook elke keer weer als iemand jou op dat moment het meeste nodig heeft en op het kwetsbaarst is en dan alles in vertrouwen aan mij vertelt. Daarom blijft het iedere week (meestal op donderdag) zo bijzonder mooi om een of twee dagen per week klaar te staan voor iedereen die de winkel weet te vinden. Dit hoop ik nog vele jaren te mogen doen samen met ons lieve team van Ivonne.

Len

Mijn naam is Len Cohen. Hoe ben ik bij Ivon Clemens terecht gekomen? Daar ik ook werkzaam ben als vrijwilliger in het Hospice Duin- en Bollenstreek kwam ik Ivon daar een keer tegen. Bij een kopje koffie vertelde ik dat ik gesolliciteerd had om te mogen werken in de uitvaartwinkel. En zo is het balletje gaan rollen. Nu werk ik er alweer 5 jaar. Met veel plezier ga ik naar de winkel, je bent vooral een luisterend oor en dat is heel belangrijk. We hebben een geweldig team. Hoop dat ik nog een aantal jaren zo door kan gaan.

Anita

Mijn naam is Anita Aandewiel. Dit jaar 60 geworden! Een leeftijd om trots op te zijn. Alweer 37 jaar gelukkig getrouwd met Pieter Aandewiel. Wij hebben 2 zoons van 31 en 28 jaar oud. Hobby’s zijn: Fietsen met mijn man, Nederland is zo mooi. Lekker met vriendinnen koffie drinken, lunchen en even bijkletsen. Mijn interesse in de uitvaartbranche is er al wat langer. Zo kwam ik een tijdje geleden collega Marina tegen bij een verjaardag van een wederzijdse kennis. Zij vertelde over haar werk in de uitvaartwinkel. En nodigde mij uit om een keer langs te komen. Zo is het balletje gaan rollen. Daarna heb ik kennis gemaakt met collega’s Len en Elly. Wat een warm nest waarin ik terecht gekomen ben.

Na 13 jaar in een herenkapsalon gewerkt te hebben ben ik sinds 1 Februari 2023 op Zaterdag te vinden in de mooie winkel van Ivonne. In dit vak is het heel fijn om mensen te kunnen helpen om keuzes te maken in de voor hen zo moeilijke tijd. Een luisterend oor is soms ook wat zij nodig hebben. Ivonne, bedankt dat ik deel uit mag maken van jouw fantastische team! Ik hoop dat nog heel veel jaren te mogen doen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks