Ons team

Ivonne

Wie ben ik : gelukkig getrouwd met Jan Neuteboom, moeder van 2 kinderen en 3 bonuskinderen (op alle vijf even trots), oma van een hele mooie kleindochter. Ik ben een gevoelsmens, geduldig, creatief. Houd van wandelen, handwerken, gezelligheid en als ik de tijd heb vind ik het heel leuk om te koken.

Ik was 34 jaar toen ik, na wat omzwervingen, terecht kwam in de uitvaartbranche. En toen wist ik het, dit was wat ik wilde gaan doen, dit past bij mij. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van gehad. In het begin in loondienst, daarna mijn eigen onderneming opgestart.

Ik voel mij bevoorrecht om families te mogen begeleiden, te ontzorgen en zo tot een mooi, persoonlijk, passend afscheid te komen. Het contact met mensen geeft mij energie en voldoening.

Carine

Mijn naam is Carine van Paridon-Zomer. Ik ben 42 jaar, gelukkig getrouwd met Rob en trotse moeder van 2 puberzonen van 17 en 14 jaar.

Na bijna 20 jaar in het Antoni van Leeuwenhoek gewerkt te hebben durfde ik in september 2022 de stap te zetten om echt mijn hart te volgen. Ik voelde aan mezelf dat het tijd werd voor een nieuwe fase in mijn leven. Vol enthousiasme ben ik gestart met de opleiding voor uitvaartbegeleider. Door deze opleiding heb ik op verschillende wijze kennis mogen nemen van het prachtige vak als uitvaartbegeleider. Hierdoor is mijn passie voor dit mooie werk nog meer gegroeid. Ik ben dankbaar dat Ivonne mij de kans heeft gegeven om samen met haar en haar geweldige team dit avontuur aan te gaan. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ik ben betrokken, kan goed luisteren en zoek graag verbinding met mensen. Er is voor mij niks mooiers om families te mogen begeleiden en ontzorgen voor een passend, persoonlijk afscheid. Het geeft mij echt voldoening als de nabestaanden met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Dit kan zo helend zijn om in de periode erna de draad van het leven weer op te pakken.

Margret

Ik ben Margret Houwaart en sinds mei 2020 werkzaam bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging als uitvaartbegeleider. Wie is Margret Houwaart? Ik ben 53 jaar en geboren en getogen in Noordwijk, de plaats waar ik van hou en me thuis voel. Trotse moeder van twee dochters en een zoon. Met mijn dochters ga ik graag shoppen en de passie voor de Formule 1 deel ik met mijn zoon. Om in conditie te blijven maak ik samen met mijn hond lange strandwandelingen. Werken in de uitvaartbranche Ik hou van mijn werk. Toen mijn kinderen groot genoeg waren wilde ik iets gaan doen wat écht bij mij past. Tijdens mijn opleiding uitvaartbegeleider liep ik stage in een crematorium en werkte ik regelmatig samen met Ivonne. Dat was zeer plezierig. Er was direct een klik. Toen Ivonne mij vroeg om met haar samen te gaan werken was ik dan ook direct enthousiast. Persoonlijke aandacht, voor een persoonlijke uitvaartEen verlies is voor iedereen zwaar, het verdriet en gemis kan ik niet wegnemen. Ik zal er voor u zijn om te luisteren, te regelen, te begeleiden waar nodig om aan al uw wensen en die van de overledene te voldoen. Samen maken we van een uitvaart een mooi, persoonlijk afscheid. Ik ben ervan overtuigd dat dit helpt om de draad van het leven daarna weer voorzichtig op te pakken…

Marina

Mijn naam is Marina van Slogteren en ik ben 62 jaar. Sinds oktober 2017 werk ik met heel veel plezier in de Uitvaartwinkel van Ivonne Clemens. Na 37 jaar in de luchtvaartbranche gewerkt te hebben (onder andere bij KLM en voor Eurocross Alarmcentrale medische repatriëringen ) kwam ik door het overlijden van mijn schoonmoeder in aanraking met Ivonne Clemens Uitvaartverzorging. Na het zien van de liefdevolle begeleiding door Ivonne kwam ik tot de conclusie dat ik toe was aan een heel andere richting in mijn werkzame leven. De stap die ik genomen heb kan in mijn geval met recht een carrière switch genoemd worden. Tot mijn vreugd heb ik de kans gekregen tot het fijne team van Ivonne Clemens te mogen behoren! De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en me gerealiseerd hoe bijzonder het is iets voor nabestaanden te mogen betekenen. De dankbaarheid welke er is wanneer we de families hebben kunnen helpen, vaak gepaard met een traan maar ook zeker met een lach, zijn van enorme waarde. Ik hoop van harte nog veel jaren deel te mogen zijn van dit fijne team.

Elly

En dan wordt er aan mij gevraagd om een klein stukje over mijzelf te schrijven. Moeilijk, want ik heb zoveel om op te schrijven wat ik in deze 7 jaar in de winkel van Ivonne heb mogen ervaren, gezien en gehoord heb. Maar dit even achter me latend stel ik me nu voor. Ik ben Elly Duivenvoorden gehuwd met Aad , 62 jaar en wonende te Noordwijkerhout. Ik ben sociaal, zorgzaam, empathisch en collegiaal. De ene dag ben je een luisterend oor, zoveel verdriet na het verlies van een dierbare. En de andere keer ben je een as sieraad aan het vullen met de as van een dierbare. Dit maakt het werken in de winkel zo bijzonder mooi. Het raakt me dan ook elke keer weer als iemand jou op dat moment het meeste nodig heeft en op het kwetsbaarst is en dan alles in vertrouwen aan mij vertelt. Daarom blijft het iedere week (meestal op donderdag) zo bijzonder mooi om een of twee dagen per week klaar te staan voor iedereen die de winkel weet te vinden. Dit hoop ik nog vele jaren te mogen doen samen met ons lieve team van Ivonne

Len

Mijn naam is Len Cohen. Hoe ben ik bij Ivon Clemens terecht gekomen? Daar ik ook werkzaam ben als vrijwilliger in het Hospice Duin- en Bollenstreek kwam ik Ivon daar een keer tegen. Bij een kopje koffie vertelde ik dat ik gesolliciteerd had om te mogen werken in de uitvaartwinkel. En zo is het balletje gaan rollen. Nu werk ik er alweer 5 jaar. Met veel plezier ga ik naar de winkel, je bent vooral een luisterend oor en dat is heel belangrijk. We hebben een geweldig team. Hoop dat ik nog een aantal jaren zo door kan gaan.