Duin- en Bollenstreek uitvaart

Ivonne Clemens Uitvaartverzorging staat u bij tijdens het verzorgen van een uitvaart in de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden u professionele en persoonlijke begeleiding tijdens een periode waarin u moeilijke beslissingen moet nemen en veel aan uw hoofd heeft. Onze uitvaartbegeleiders, Ivonne of Margret, zijn uw vaste aanspreekpunt vanaf het eerste contactmoment en bieden steun voor, tijdens en na het afscheid.

Ontvangt u graag meer informatie over het regelen van een uitvaart in de Duin- en Bollenstreek? Neem dan contact met ons op via de buttons, zodat we u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op Stuur een mail

  • Wij bieden een luisterend oor
  • U krijgt alle rust en ruimte voor uw eigen inbreng
  • Wij zijn er om u te ontzorgen

Uitvaart in de Bollenstreek

Zoekt u een geschikte locatie voor een uitvaart in deze prachtige buurt met strand, duingebied, polderlandschap en boerderijen? Door jarenlange ervaring en kennis van de omgeving, komen we gezamenlijk tot de geschiktste uitvaartlocatie. Zo zorgen we voor een waardig afscheid op de gewenste locatie.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Niet alleen verzorgen we uitvaarten in de Duin- en Bollenstreek, maar ook in Hoofddorp, Noordwijk, Noordwijkerhout en Nieuw-Vennep. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de buttons. Komt u liever langs? U bent van harte welkom in onze uitvaartwinkel te Noordwijk. Onze winkel is van woensdag t/m zaterdag geopend tussen 11.00 en 17.00 uur.

Neem contact met ons op Stuur een mail