Uitvaartzorg Bollenstreek

Ivonne Clemens Uitvaartverzorging staat voor u klaar tijdens het verzorgen van een uitvaart in de Duin- en Bollenstreek. In deze emotioneel zware periode bieden we professionele en persoonlijke begeleiding. Onze uitvaartbegeleider is uw vaste aanspreekpunt vanaf het eerste contactmoment, waardoor u altijd iemand heeft die u kent en begrijpt. We ondersteunen u bij de praktische zaken en bieden emotionele steun voor, tijdens en na het afscheid. Samen creëren we een respectvolle en persoonlijke uitvaart die volledig is afgestemd op uw wensen en die van uw dierbare.

  • Persoonlijke uitvaartverzorging in de Duin- en Bollenstreek
  • Alle rust en ruimte voor uw eigen inbreng
  • Emotionele steun voor, tijdens en na de uitvaart

Wilt u een mooie en respectvolle uitvaart in de Bollenstreek voor uw dierbare? Neem dan contact met ons op via de button, zodat we u zo spoedig mogelijk kunnen ondersteunen.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

Een persoonlijke en eervolle uitvaart voor uw dierbare

Bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging begrijpen we hoe zwaar de periode is na het overlijden van uw dierbare. Met onze uitvaartzorg in de Bollenstreek bieden we volledige ondersteuning en staan we u bij in elke stap van het proces, van het kiezen van de locatie tot de momenten na de uitvaart. U heeft alle ruimte voor eigen inbreng en we luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften. Zo verzorgen we samen een mooie uitvaart die een weerspiegeling is van het leven van uw dierbare.

Uw eigen uitvaart in de Duin- en Bollenstreek vastleggen

Het vooruitdenken over uw eigen uitvaart is erg lastig. Toch kan het vastleggen van uw wensen rust en zekerheid bieden, zowel voor uzelf als voor uw nabestaanden. We helpen u graag bij het opstellen van een persoonlijke wilsbeschikking, geheel kosteloos en vrijblijvend. Door in alle rust na te denken over keuzes, zoals begraven of cremeren, geeft u uw nabestaanden houvast en zorgt u ervoor dat uw uitvaart in lijn is met uw leven. Wilt u uw uitvaartwensen vastleggen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met Carine of Ivonne, of vul het wensenformulier in via de button.

Neem contact op Vul het wensenformulier in

Uitvaartcentrum Bollenstreek

We verzorgen bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in de Duin- en Bollenstreek, afgestemd op uw wensen. De uitvaart kan plaatsvinden in ons uitvaartcentrum in Noordwijk, maar ook op een begraafplaats elders in de Bollenstreek of bij het crematorium in Lisse. In ons eigen uitvaartcentrum bieden we verschillende unieke opbaarkamers, ingericht naar de natuurrijke omgeving van de Duin- en Bollenstreek.

Begrafenis

Bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging begeleiden we u stap voor stap bij het organiseren van een begrafenis die recht doet aan het leven van uw dierbare. Of u nu kiest voor een intieme ceremonie of een uitgebreide plechtigheid, we bieden u persoonlijke begeleiding en regelen een waardig afscheid op een begraafplaats naar uw keuze in de Duin- en Bollenstreek.

Crematorium Bollenstreek

Het crematorium in de Duin- en Bollenstreek ligt vlak buiten Lisse in een groen omringde omgeving. Dit crematorium combineert luxe en sfeer, en biedt ruimte voor zowel traditionele als persoonlijke en eigentijdse plechtigheden. Het crematorium beschikt over diverse ruimtes die passend zijn voor zowel kleine, intieme bijeenkomsten als grotere gezelschappen:

  • Grote aula: biedt plaats aan 270 personen en kijkt uit op een serene vijver.
  • Kleine aula: heeft 100 zitplaatsen en biedt een intieme sfeer.
  • Familiekamers: voor nog kleinere groepen.
  • Ontvangstruimte: voor de condoleance, met uitgebreide cateringmogelijkheden.

We ondersteunen u graag bij het regelen van een respectvolle uitvaart in het crematorium in de Duin- en Bollenstreek of op een andere locatie in de omgeving. Neem contact met ons op voor persoonlijke begeleiding of kom langs in onze uitvaartwinkel in Noordwijk.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

Rouwvervoer

Bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging begrijpen we dat rouwvervoer een belangrijk onderdeel is van een respectvol afscheid. We regelen passend rouwvervoer voor de uitvaart, of dit nu een traditionele zwarte rouwwagen, een bordeauxrode rouwstoet, een loopkoets, fiets of zelfs een uitvaartbus is.

Of u nu een rondrit wenst langs speciale plekken die belangrijk waren voor uw dierbare of een rechtstreekse rit naar de kerk, begraafplaats of crematorium in de Duin- en Bollenstreek, we stemmen de route volledig af naar uw wensen.

Meer over rouwvervoer

Rouwauto van het merk Cadillac

 

Regel een waardig laatste afscheid met Ivonne Clemens Uitvaartverzorging

Wilt u de uitvaart in de Duin- en Bollenstreek van uw geliefde of uzelf laten verzorgen door Ivonne Clemens Uitvaartverzorging? Neem dan contact met ons op via de button of kom langs in onze uitvaartwinkel in Noordwijk.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks