Ivonne Clemens uitvaartverzorging in Noordwijkerhout

Persoonlijke uitvaartverzorging in Noordwijkerhout en de gehele bollenstreek. Bij een overlijden komt er veel op u af en moeten er lastige beslissingen genomen worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft tijdens de dagen na het overlijden en op de dag van het afscheid. Wij kunnen u begeleiden bij het realiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart en nabestaanden zo veel mogelijk ontzorgen. Wij vinden het belangrijk om:

  • U rust te bieden voor uw emoties
  • Goed naar u te luisteren en de tijd voor u te nemen
  • U en uw nabestaanden ruimte te bieden voor eigen inbreng
  • Alle wensen te vertalen naar een persoonlijke uitvaart

Uitvaart in Noordwijkerhout

Bent u benieuwd naar locaties voor een uitvaart in Noordwijkerhout? Wij hebben jaren ervaring met het organiseren van uitvaarten op locatie. In overleg met u gaan we kijken naar een geschikte locatie om de dienst te houden en zorgen we dat aan alles gedacht wordt om het een passende uitvaart te maken. In de aanloop naar de uitvaart hebben wij beschikking over een tweetal opbaarsuites, waar u te allen tijde bezoek kunt ontvangen en in alle rust afscheid kunt nemen. Ook wanneer u thuis afscheid wilt nemen van uw dierbare, is dit mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot een begrafenis of crematie in Noordwijkerhout of omgeving, zoals Nieuw-VennepNoordwijk en Hoofddorp.

Uw wensen voor straks

Het kan voor de nabestaanden prettig zijn als zij op de hoogte zijn van uw wensen rondom uw uitvaart. Mensen vinden het vaak fijn om te weten dat ze invulling geven aan de ideeën van hun dierbare. U kunt bij ons langskomen om deze wensen persoonlijk te bespreken en vast te laten leggen in een persoonlijke wilsbeschikking. Kijk voor meer informatie over het opstellen van een wensenlijst op de pagina over uw uitvaartwensen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Neem contact met ons op of kom langs in onze uitvaartwinkel in Noordwijk om in een persoonlijk gesprek uw ideeën en wensen door te nemen. Onze standaard openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Buiten deze openingstijden zijn we open op afspraak.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks