Uitvaart Hoofddorp

Het overlijden van een dierbare gaat gepaard met een emotionele periode waarbij er veel op u afkomt. In een korte tijd moet u veel moeilijke beslissingen nemen. Professionele hulp door middel van persoonlijke uitvaartverzorging is dan meer dan welkom. Eén van onze uitvaartbegeleidsters is in deze hectische tijd het vaste aanspreekpunt tijdens de dagen na het overlijden en op de dag van het afscheid. Samen met u realiseren we een mooie, persoonlijke uitvaart in Hoofddorp en omstreken. We ontzorgen de nabestaanden zo veel mogelijk.

Heeft u vragen over de uitvaart of wilt u weten wat de mogelijkheden voor een uitvaart in Hoofddorp zijn? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail. We staan graag voor u klaar.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

Een persoonlijke uitvaart op basis van uw wensen

Bij het regelen van de uitvaart zorgen we ervoor dat de dag zo goed mogelijk is afgestemd op uw wensen. Zo is elke uitvaart in de vorm van een begrafenis of crematie erg persoonlijk en uniek. We nemen dan ook graag de tijd om goed naar u te luisteren en bieden rust wanneer dat nodig is.

De geschikte locatie voor een uitvaart in Hoofddorp

Bent u benieuwd naar geschikte locaties voor een uitvaart in Hoofddorp? We hebben jaren ervaring met het organiseren van uitvaarten op locatie. Samen kijken we naar een geschikte locatie om de dienst te houden en zorgen we dat aan alles gedacht wordt om tot een passend afscheid te komen. In de dagen voor de uitvaart kunt u gebruikmaken van onze opbaarsuites. Deze zijn 24 uur per dag beschikbaar om bezoek te ontvangen, zodat u altijd in rust afscheid neemt.

Wilt u thuis afscheid nemen van uw dierbare? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. We informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot een begrafenis of crematie in Hoofddorp of omgeving, zoals NoordwijkNoordwijkerhout en Nieuw-Vennep.

Rouwvervoer voor uw uitvaart in Hoofddorp

Ivonne Clemens Uitvaartverzorging verzorgt ook het rouwvervoer bij een uitvaart in Hoofddorp. We hebben meerdere typen rouwvervoer ter beschikking. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een traditionele zwarte rouwwagen of een loopkoets. We bespreken graag de mogelijkheden.

Uw eigen wensen voor later

Voor de nabestaanden is het vaak moeilijk om de juiste invulling te geven aan de uitvaart van een dierbare. Om uw dierbaren te ontlasten en een uitvaart te krijgen zoals u dat graag wilt, is het bij ons mogelijk om uw wensen voor uw uitvaart vast te leggen in een persoonlijke wilsbeschikking. Zo zijn uw dierbaren op de hoogte van uw uitvaartwensen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Neem contact met ons op of kom langs in onze uitvaartwinkel in Noordwijk om in een persoonlijk gesprek uw ideeën en wensen voor een uitvaart in Hoofddorp door te nemen. Onze standaard openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Buiten deze openingstijden zijn we open op afspraak.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks