Uitvaartverzorging Hoofddorp

Bij een overlijden moeten er in korte tijd veel lastige beslissingen genomen worden en komt er veel op u af in een emotionele tijd. Professionele hulp is daarbij meer dan welkom. Wij helpen u graag met persoonlijke uitvaartverzorging in Hoofddorp en de gehele Bollenstreek. Omdat de periode na het overlijden van een dierbare een hectische tijd is vinden het belangrijk dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft tijdens de dagen na het overlijden en op de dag van het afscheid. Wij begeleiden u bij het realiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart en nabestaanden zo veel mogelijk ontzorgen. Tijdens onze werkzaamheden stellen we alles in werking om:

  • U rust te bieden voor uw emoties
  • Goed naar u te luisteren en de tijd voor u te nemen
  • U en uw nabestaanden voldoende ruimte voor eigen inbreng te bieden
  • Al uw wensen te vertalen naar een persoonlijke uitvaart
Ivonne Clemens Uitvaartverzorging Noordwijkerhout

Uitvaart in Hoofddorp

Bent u benieuwd naar geschikte locaties voor een uitvaart in Hoofddorp? Wij hebben jaren ervaring met het organiseren van uitvaarten op locatie. Samen gaan we kijken naar een geschikte locatie om de dienst te houden en zorgen we dat aan alles gedacht wordt om tot een passend afscheid te komen. In de dagen voor de uitvaart kunt u gebruikmaken van onze opbaarsuites. Deze opbaarsuites zijn 24 uur per dag beschikbaar om bezoek te ontvangen, zodat u altijd in rust afscheid kunt nemen. Wilt u thuis afscheid nemen van uw dierbare? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot een begrafenis of crematie in Hoofddorp of omgeving.

Uw eigen wensen voor later

Nabestaanden vinden het vaak fijn om te weten dat ze invulling geven aan de ideeën van hun dierbare. Daarom kunt u bij ons uw wensen voor een uitvaart vast laten leggen in een persoonlijke wilsbeschikking. Zo zijn uw dierbaren op de hoogte van uw wensen wanneer de uitvaart gerealiseerd moet worden. Kijk voor meer informatie over het opstellen van een persoonlijke wensenlijst op de pagina over uw uitvaartwensen.

Neem contact met ons op

Kom langs in onze uitvaartwinkel in Noordwijk om in een persoonlijk gesprek uw ideeën en wensen door te nemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. De uitvaartwinkel is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden zijn werken we op afspraak.

Bel 06 2395 4021 Stuur een mail

Contact

Van Limburg Stirumstraat 6a
2201 JN Noordwijk

Tel: 06 2395 4021
info@uitvaartadviesbureau.nl

Uitvaart voor Noordwijk
Uitvaart voor Noordwijkerhout
Uitvaart voor Nieuw-Vennep
Uitvaart voor Hoofddorp