Ivonne Clemens uitvaartverzorging in Noordwijkerhout

Persoonlijke uitvaartverzorging in Noordwijkerhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Noordwijk en de gehele bollenstreek. Bij een overlijden komt er veel op u af. Daarom vind ik het belangrijk dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft tijdens de dagen na het overlijden en op de dag van het afscheid. Wij kunnen u begeleiden bij het realiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart en nabestaanden zo veel mogelijk ontzorgen. Wij vinden het belangrijk om:

  • U rust te bieden voor uw emoties
  • Goed naar u te luisteren en de tijd voor u te nemen
  • U en uw nabestaanden ruimte te bieden voor eigen inbreng
  • Alle wensen te vertalen naar een persoonlijke uitvaart

Uw wensen voor straks

Het kan voor de nabestaanden prettig zijn als zij op de hoogte zijn van uw wensen rondom uw uitvaart. Mensen vinden het vaak fijn om te weten dat ze invulling geven aan de ideeën van hun dierbare. U kunt bij ons langskomen om deze wensen persoonlijk te bespreken en vast te laten leggen in een persoonlijke wilsbeschikking.

Uitvaart in Noordwijkerhout

Bent u benieuwd naar locaties voor een uitvaart in Noordwijkerhout? Wij hebben ervaring met het organiseren van uitvaarten op locatie maar ook wanneer u thuis afscheid wilt nemen van uw dierbare, is dit mogelijk. Neem contact met ons op of kom langs in onze uitvaartwinkel in Noordwijk om in een persoonlijk gesprek uw ideeën en wensen door te nemen.

Neem direct contact op

Contact

Van Limburg Stirumstraat 6a
2201 JN Noordwijk

Tel: 06 2395 4021
info@uitvaartadviesbureau.nl

Uitvaart voor Noordwijk
Uitvaart voor Noordwijkerhout
Uitvaart voor Nieuw-Vennep
Uitvaart voor Hoofddorp