Uitvaart Noordwijk

Afscheid nemen van een dierbare brengt veel emoties met zich mee. Ivonne Clemens Uitvaartverzorging helpt u graag bij het realiseren van een mooi, passend, respectvol en waardig laatste afscheid. Een van onze uitvaartbegeleiders, Walter of Ivonne, verzorgt de complete uitvaart in Noordwijk of omgeving en staat vanaf de dagen na het overlijden tot op de dag van de uitvaart klaar om al uw vragen te beantwoorden en steun te bieden waar dat mogelijk is.

Bekijk de mogelijkheden Neem direct contact op

Strand nabij Noordwijkerhout

Bij Ivonne Clemens Uitvaartverzorging:

  • Bieden we een luisterend oor
  • Krijgt u een persoonlijke uitvaart afgestemd op uw wensen
  • Beschikken we over eigen opbaarsuites

Een persoonlijke uitvaart

We bespreken de mogelijkheden over de inhoud en de vormgeving van de uitvaart en stemmen deze zo goed mogelijk af op uw wensen. Zo creëren we samen een unieke en vooral persoonlijke begrafenis of crematie. We begrijpen dat het regelen van een uitvaart een vaak erg moeilijke en ingrijpende gebeurtenis is. We geven u en alle nabestaanden dan ook de tijd en ruimte die jullie nodig hebben. Door onze begeleiding zorgen we voor een stukje rust en houden we het overzicht.

 

Uw wensen te vertalen in een persoonlijke uitvaart

Rust & tijd

Het bespreken van uw wensen ten aanzien van uw eigen uitvaart kunt u in een persoonlijk gesprek met Walter of Ivonne bespreken. Het vast laten leggen van uw uitvaartwensen aan een begrafenisondernemer geeft rust en een zeker gevoel voor uzelf en uw nabestaanden.

Ruimte

Begraven of cremeren? Een keuze waar u soms na het overlijden van uw dierbare nog over moet nadenken. We helpen u graag door het verschaffen van informatie over de verschillende opties.

Empathie

We verzorgen indien gewenst ook het rouwvervoer. Er is voor iedereen een gepast rouwvervoersmiddel. Dit kan een traditionele rouwwagen zijn, maar bijvoorbeeld ook een uitvaartbus, fiets of loopkoets. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Begrafenisondernemer Noordwijk - Ervaringen

“Door jouw steun en het wegnemen van onze zorgen hebben wij onze moeder een mooi afscheid kunnen geven. Bedankt dat je er was wanneer wij je nodig hadden tijdens die dagen maar ook de dagen erna. Wij kijken terug op een mooi, warm afscheid van onze moeder. ”

Eszter en Martijn Nieuw Vennep

“Heel fijn dat je een luisterend oor bood in de periode waarin wij het zo zwaar hadden met ons verlies. We hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen.”

Annemarie, Noordwijk

“Mijn tante wilde een gezellige begrafenis, geen verdrietige. Ondanks ons verdriet is het een bijzondere dag geworden waar we met een glimlach op terugkijken. Bedankt dat u dit mogelijk heeft gemaakt.”

Ria, Nieuw-Vennep

Uitvaartwinkel

Ivonne Clemens Uitvaartverzorging is gevestigd in Noordwijk. Hier vindt u ook onze winkel. In de uitvaartwinkel kunt u terecht voor bijvoorbeeld kettingen, armbanden en urnen, om de as van uw dierbare te bewaren en zelfs bij u te dragen.

Uitvaartwinkel in Noordwijk

Ons werkgebied

U kunt bij onze begrafenisonderneming in Noordwijk ook terecht voor uitvaarten in onder andere:

Haarlemmermeer

De Bollenstreek